Jaarclubkleding

Het Jaarclubkleding startpakket

Elke jaar is het weer zo ver: een grote chaos aan startende vriendschappen, verkennende biertjes en harde afwijzingen. De vorming van de nieuwe jaarclubs.
Wanneer de periode van keuren voorbij is, dan is het hoog tijd om de nieuwe jaarclubs écht te vormen, een geheel te maken, te profileren!

En wat maakt een mooie jaarclub nou meer af dan een goed stel lekkere jaarclubkleding?! Inderdaad… niets! Hoog tijd dus dat jij je gaat profileren met je jaarclub en dat jullie goed voor de dag komen, met jullie eigen jaarclubkleding.

Om het wat overzichtelijker en betaalbaarder te maken heeft Indigo Student de Jaarclubkleding – Startpakketten gemaakt. Een aantal mooie pakketten met meerdere kledingstukken. Waarmee je direct klaar bent voor een aantal prachtige jaren als jaarclub.
Omdat wij het allemaal wat groter inkopen is het voor jou een stuk goedkoper! Een mooie win-win situatie dus!
Aangezien jullie natuurlijk allemaal verschillende clubs hebben gevormd hebben wij ook een aantal verschillende startpakketten samengesteld. Twee voor de jongens en twee voor de meisjes. De basis pakketten voor een solide basis van je JC kleding, en het prominent of elite pakket om direct dat beetje extra te pakken voor je club.
En dan nu, tijd voor actie! Bekijk onderstaande pakketten en bel/e-mail ons voor een (vrijblijvende) offerte, met je vragen of direct voor een bestelling. Dan gaan wij snel aan de slag met het bedrukken van de jaarclubkleding!

Heren

Optie 1 – BASIS

€29,95 NU €25,- per persoon

T-shirt + Bedrukking

EN Sweater + Bedrukking

= de perfecte basis!

Voor alle heren uit de jaarclub een T-shirt en Crewneck Sweater, met jullie eigen logo! Met deze basis staat jullie jaarclub er direct mooi op, en dat voor maar een klein bedrag, ideaal!

Optie 2 – PROMINENT

€49,95 NU €45,- per persoon

T-shirt + Bedrukking

EN Varsity Jacket + Bedrukking

EN Joggingsbroek + Bedrukking

= prominente start!

Pak direct dat beetje extra en kies voor het Prominente pakket! Natuurlijk met een gewoon shirtje maar ook met een prachtig jack, het Varisty jacket, en een heerlijke joggingsbroek. Met een kleine investering zijn jullie direct klaar om de komende jaren te genieten van een compleet arsenaal aan Jaarclubkleding!

Dames

Optie 1 – BASIS

€29,95 NU €25,- per persoon

T-shirt + Bedrukking

EN Sweater + Bedrukking

= de perfecte basis!

De hele club met een mooie outfit! Met dit basispakket hebben jullie allemaal een prachtige aanvulling op de garderobe met je JC-logo! Voor een klein prijsje heb je de komende jaren een mooie basis.

Optie 2 – ELITE

€49,95 NU €45,- per persoon

T-shirt + Bedrukking

EN Vest + Bedrukking

EN Joggingsbroek + Bedrukking

= prominente start!

Omdat jullie club natuurlijk tot de ware elite behoord beginnen jullie direct met een stijlvolle outfit. Jullie logo komt op het t-shirt, een mooi vestje en op een heerlijke joggingbroek! Voor een paar euro’s extra hebben jullie direct een hele gaderobe aan jaarclubkleding.

De kleine lettertjes in het groot

Voor het jaarclubkleding bedrukken dien je voor minstens 10 personen te bestellen (de genoemde prijzen zijn gebaseerd op 15 personen). Op elk kledingstuk wordt het zelfde JC-logo gedrukt. Bij Indigo Student rekenen wij nooit verzendkosten en verder gelden de normale algemene voorwaarden van Indigo Student voor het jaarclubkleding bedrukken.

Willen jullie ook zo’n kek pakket?

Vragen? Meer informatie? Neem contact met ons op via 030 2270069, of gebruik onderstaand formulier.

Kom je er niet uit? Bellen mag altijd: 030 2270069.