Broeken bedrukken

Alle 11 resultaten

De joggingbroek wint steeds meer aan populariteit, ook als studentenkleding. Het is natuurlijk een van de meeste chille gadgets om te hebben. Je springt met je kater je bed uit, trekt je jogginbroek aan en ploft vervolgens weer op de bank neer om nog even een paar uurtjes bij te komen.

De joggingbroeken kunnen op verschillende plaatsen bedrukt worden. De meest voor de hand liggende plaats is uiteraard bovenaan op een van de pijpen. Dan is het logo goed zichtbaar en kan iedereen zien van welke club of vereniging je lid bent. Mocht je iets specifiekers willen, dan kun je ook een bedrukking bovenop een van de zakken laten zetten.

Jogginbroeken zijn er uiteraard in allelei verschllende vormen en maten. Bij Indigo Student hebben we vrijwel elk type joggingbroek in het assoritment. Joggingbroeken met of zonder (steek-)zakken aan de zijkant, met of zonder elastiek aan de onderkant van de pijp en met of zonder trekkoort bij de middel. Uiteraard lopen de prijzen op met de kwaliteit, maar dan heb je ook echt super joggingsbroek met je eigen unieke bedrukking.

Eigenlijk is de joggingsbroek voor elk seizoen geschikt, maar wij merken een steeds grotere vraag naar jogginsbroeken op de wintersport en als kleding voor of het dispuut of als onderdeel van het jaarclubpakket. Immers, met de verenigingstrui aan en de joggingsbroek van je dispuut aan is het voor iedereen helemaal duidelijk van welke club jij lid bent!

Wil je advies over welke broek het beste bij je wensen past? Of welk type bedrukking goed zou passen? Bel direct naar 030-2270069 of vraag hier je vrijblijvende offerte aan.

Kom je er niet uit? Bellen mag altijd: 030 2270069.