Jassen bedrukken

Alle 6 resultaten

Soms is het tijd voor dat extra stapje in luxe of wil je een product dat je voor een aantal jaren kunt gebruiken, dan is het wellicht een idee om een jas te laten bedrukken. Jassen zijn er uiteraard ook in alle soorten en maten en jassen bedrukken is op zichzelf niet heel complex.

De meest in het oog springende optie is de softshell jas. Softshell jassen kun je goed bedrukken. De voordelen zijn duidelijk: een jas voor het hele jaar, winddicht en waterafstotend. De mooie trendy look en een gadget behoorlijk wat jaren mee kan.

Bij bedrukte jassen denken wij bij Indigo Student ook aan roei- en zeilvereningen. Waarom? Dat lijkt ons evident. Roeiers en zeilers zijn (vrijwel) constant in de buurt van het water te vinden. Kortom, iets meer regen en wind dan wanneer je alleen maar aan de bar te vinden bent. Voor deze verenigingen kan de bedrukte (softshell-)jas het ideale gadget zijn. Stap je in de roeiboot, dan ga je gewoon in je sportshirt, maar ben je aan het coachen langs de lijn of zit je op de tribune als toeschouwer dan kan een bedrukte jas het ultieme gadget voor jouw studentenvereniging zijn.

Uiteraard zit er wel een kostenplaatje bij dat afwijkt van bijvoorbeeld de prijs voor een bedrukte t-shirts bijvoorbeeld. Dat valt niet te ontkennen. Maar daarom is een bedrukte jas bij uitstek het kledingstuk om voor een aantal jaren aan te schaffen. Dan heb je eenmalig flinke kosten, maar met je bedrukte jas ben je voor een paar jaar helemaal hip!

Wij kunnen jassen bedrukken met allerlei soorten bedrukking. Echter heeft de voorkeur transferdruk, omdat deze voorkomt dat bijvoorbeeld de bedrukking gaat doorlopen en/of andere problemen voorkomen met ‘bloedende’ bedrukking.

Wil je graag een offerte ontvangen voor bedrukte jassen, doe dan hier je offerteaanvraag!
Bel of mail gerust als je nog iets meer informatie wilt ontvangen.

Kom je er niet uit? Bellen mag altijd: 030 2270069.