Truien bedrukken

Alle 18 resultaten

Een van de kledingstukken die wij het meest verkopen zijn de bedrukte truien. Truien komen in vele vormen en maten. Met de jaren zijn de zogenaamde crewnecks steeds populairder geworden. Deze truien (zonder capuchon) geven de ultieme sweatmode-uitstraling aan jouw outfit. Deze uit de States overgewaaide truien zijn op het moment de standaard voor alle bedrukte truien bij studie- en studentenverenigingen.

Maar naast crewnecks hebben wij natuurlijk de good old hoodie in het assortiment. Deze klassieker, de cappuchontrui met zak, behoort als sinds de oprichting van ons bedrijf tot een van de meest gekozen kledingstukken. De voordelen van de hoodie zijn talrijk, maar bovenal is dat natuurlijk de capuchon zelf. Buiten in de kou en in de winde zet je hem gemakkelijk op en ben je mooi beschermd. Kom je vervolgens met rode wangen en enorme behoefte aan een glas pils de societeit binnen gestormd, dan gooi je de capuchon gelijk weer af!

Een van de activiteiten waar de hoodie ook standaard verkozen wordt boven de crewnecktrui is bij de wintersport. Ook daar is de reden helder. Tijdens een sneeuwstorm komt zo’n beschermende capuchon uiteraard goed van pas!

Bij Indigo Student hebben wij bedrukte truien in alle soorten en maten. Gaat je voorkeur uit naar een unisexmodel, dan kunnen wij je helpen. Wil je toch liever een model voor heren en een model voor dames, dan helpen wij je ook op weg. Dit geldt voor zowel de crewnecks als voor de hoodies. Wij hebben bedrukte truien in vrijwel elke kleur die jij maar kunt bedenken. Dat is mooi meegenomen, want naast de bedrukking kun je ook met de kleur jezelf onderscheiden van de rest van studerend Nederland!

Truien kunnen gedurende het gehele seizoen gedragen worden. In de winter blijft ie vaak ook binnen aan, maar in de zomer kun je de crewneck of hoodie ook gebruiken als jas of trek je de trui pas in de avond aan, wanneer de zon onderduikt en het afkoelt.

Bij Indigo zijn wij al tien jaar gespecialiseerd in het bedrukken van kleding voor studie- en studentenverenigingen. En truien bedrukken wij hartstikke graag. Omdat zowel crewnecks als hoodies vaak een mooie vlakke ondergrond hebben, zijn truien voor vrijwel elk type bedrukking beschikbaar. Wij drukken voornamelijk met zeefdruk en transferdruk en truien lenen zich voor beide typen bedrukkingen.

Waar wij op technisch vlak nog wel eens tegen aanlopen is dat je bij sommige kledingstukken heel moeilijk met meerdere kleuren kunt zeefdrukken. Bij truien geeft dit (vrijwel) nooit een probleem!

Dus ben je op zoek naar een kledingstuk waar je graag op een meerkleurige bedrukking op wilt zetten (en je wilt op elk kledingstuk dezelfde bedrukking plaatsen) dan kunnen wij je adviseren om een mooie trui uit te kiezen! Met een mooie bedrukte trui met een full-color bedrukking ben je helemaal het heertje of het dametje! Wellicht ten overvloede, maar belangrijk om te benadrukken is dat truien uiteraard ook met 1 kleur bedrukt kunnen worden.

Dus ben je op zoek naar een mooie trui met bedrukking voor jouw studie- of studentenvereniging of voor jouw sportclub of dispuut? Dan ben je bij Indigo Student aan het juiste adres. Neem eens een kijkje op onze pagina voor een gedeelte van het assortiment. Mocht je echt specifiek naar een bepaalde trui op zoek zijn, dan kan je uiteraard even bellen op 0302270069. Onze medewerkers helpen graag bij het beantwoorden van al jouw vragen!

Uiteraard kun je ook direct een prijsindicatie krijgen op de website. Kies hier de trui voor jouw evenement en vraag direct een offerte aan!
Binnen een dag krijg je van ons een antwoord en advies over de te kiezen bedrukkingstechniek!

Kom je er niet uit? Bellen mag altijd: 030 2270069.