T-shirts bedrukken

Alle 24 resultaten

Er is 1 kledingstuk wat de gemiddelde student(-e) vrijwel elke dag draagt en dat is natuurlijk het t-shirt. Bij t-shirts is de keuze altijd reuze. Immers, ga je voor een hippe V-hals of toch voor de klassieke ronde hals?

Indigo Student mag zich met recht een specialist op het gebied van het kiezen en bedrukken van t-shirts noemen. Al ruim tien jaar voorzien wij menig introductiecommissie, jaarclub, dispuut of bestuur van de juiste shirts voor de juiste gelegenheid.

Een luxe model of juist een goedkoop bedrukt t-shirt?
Verschillende activiteiten vragen om verschillende t-shirt en verschillende typen bedrukking. Als het om een shirt voor een jaarclub gaat, mag het immers ook ietsje meer kosten. Zo’n shirt moet minstens een aantal jaren mee. Dan is een luxer model met een percentage elasthan (voor de mooie slimfit pasvorm) wellicht iets voor u. Daarmee bent u echt het mannetje (of vrouwtje) bij u op sociëteit. Kies vooral ook een lekker fel kleurtje voor het t-shirt of voor de bedrukking. Dan weet iedereen zonder het u te hoeven vragen van welk genootschap u lid bent. Daarmee bouwt u verder aan de identiteit van uw vereniging, jaarclub of dispuut.

Gaat het echter om shirts voor de introductie, dan kunnen wij ons voorstellen dat u zoekt naar goedkope bedrukte shirtgs. Immers, de shirts worden een week gebruikt en slijten dan de rest van hun bestaan als poetslap. Niets mis mee, maar wel belangrijk dat u een goedkoop t-shirts krijgt met een basic bedrukking.

Bij Indigo Student leveren wij alle type shirts: van het kwalitatief hoogstaande model tot aan de meer basic model t-shirts met een goedkope bedrukking. Voor ieder wat wils!

Kom je er niet uit? Bellen mag altijd: 030 2270069.