Werken bij

Vacature Ondernemende Account Manager

Indigo Student is per direct op zoek naar een ondernemende account manager om ons team te helpen de wereld te veroveren.

Werken bij Indigo Student

Wie ben jij?

Een gedreven ondernemer. Jij gaat mee in onze grote plannen om de allerbeste kleding te leveren voor studie- en studentenverenigingen in Nederland (en steeds vaker België). Je bent nog aan het studeren, of net af gestudeerd. Iets met commerciële economie is wel handig, maar hoeft niet per se. De wil om te leren is belangrijker. Het is een pré wanneer je lid bent geweest van een studie- of studentenvereniging. Vanuit die achtergrond weet je precies wat studenten zoeken en heb je frisse ideeën over hoe we het beter zouden kunnen doen.

Wat ga je doen?

Je zult je voornamelijk bezig gaan houden met onze klanten. Helpen uitwerken van een briljant idee voor verenigingskleding naar daadwerkelijk prachtige kleding. Adviseren over de mogelijkheden op kleding en bedrukkingsgebied. Zorgen dat er goed artwork komt. En -uiteraard- regelen dat de hele zaak netjes op tijd wordt afgeleverd bij de vereniging.

Daarnaast denk je mee over hoe we de studentenwereld beter kunnen bereiken, zowel offline als online. Je denkt mee over welke diensten en producten we nog meer aan moeten bieden of hoe we bestaande dienstverlening kunnen verbeteren. Op naar #worlddomination!

Over Indigo Student

Het begon allemaal met onze corebusiness;  het helpen van studie- en studentenverenigingen op het gebied van saamhorigheid en profilering met gepersonaliseerde verenigingskleding. Al 10 jaar lang.

In 10 jaar zijn we uitgegroeid naar een heuse expert in kleding. Die kennis en kunde zetten wij tegenwoordig ook breder in. Dit doen we al met mijnwittetshirts.nl, mijntopjes.nl en examentruien.nl en gaan we verder uitbreiden met allerlei nieuwe webshops.

We zijn een klein bedrijf, houden van pionieren, en maken veel lol. We zijn een jong en vrolijk team en creëren voor onszelf een no-nonsense werkomgeving.

Interesse

De aanstelling is in beginsel voor bepaalde tijd, maar zowel de termijn, de verantwoordelijkheden en het aantal uren is op termijn uit te breiden. De functie biedt een marktconform salaris.

Ben je geïnteresseerd of wil je meer weten, dan bel 030-2270069 of mail je naar peter@indigo-student.nl.

Kom je er niet uit? Bellen mag altijd: 030 2270069.